Mákosamp

Erősítők, meg midenféle

Friss topikok

  • Béla Laczkó: Szia! Lenne egy kérdésem: mikor a kimenőn mérni kellene a két oldal feszültségét ( azt az 1-3 volt... (2015.12.23. 17:02) A "misztkus" munkapontállítás.
  • draven666: üdv. gratula az új generációhoz:) lenyűgöző kívül-belül. kérdésem lenne hogy vállalsz rendelést? (2011.01.22. 14:24) A következő generáció
  • mackomester: Üdvözletem Kolléga Úr! :) Idekeveredtem valahogy a blogodra, le is vert a víz a dizájn-tól... Épp... (2010.08.09. 01:07) HatreD
  • Mákos: @bluevoodoo: lesz minden , csak legyek kész :D (2009.06.03. 15:06) Elmaradások

Linkblog

Mr. STONER

2010.01.06. 22:20 | Mákos | Szólj hozzá!

Köszöntelek a "Mi a maximum, amit ki lehet hozni 1 eq ból ? " -játékban !

Szóval jött Roland, és mondta, mi hogy , merre, mennyi minden kéne neki, már ott tartottunk,hogy thermonukleáris rakétavezérlés-feltörő , meg rakétapajzs, de minimum egy kávéfőző ( nagy, karos , éttermes természetesen ) a fejbe építve.

Aztán sikerült kompromisszumra jutni szerencsére, lett 3 csati, meg lúp az egy eq-hoz. Csatinként külön gain és hangerő természetesen, a loop meg teljesen kiiktatható ( trúbájpessz gyk. ), meg a szokásos "Presence" és "Feedback" potik. Érdekes jószág az a visszacsatolás-szabályzás, ajánlom mindenkinek, aki épít, próbálja ki , remekül lehet "vintidzsesíteni" vele a hangot, ha akarja az ember, de ha levesszük, akkor jön a metöl, meg a döngés. 

 

 

A 3 csatiról : a tisztát nem kell ragozni azt hiszem, nem fulladós, nyakpikappal szép hangot csinálós :) Enyhe krancsot tud  a gaint feltekerve.

A második kissé középdúsabb, klasszikusabb higain hangig tekerhető, a boost funkciót kikapcsolva pedig nyugodtan lehet kalsszikus rokkot is nyomni rajta.

A hármas a szokásos, modern, horzsoló metálság :)

Bright mindhárom csatin, gain boost a torzakon, meg mid boost az eq-ban még a pár extra, ami bekerült.

Sztóner  +  fúrógép :)

 


 

 

Örömbódottá, végül úgy alakult, ő maradt Rolandnál, és a CAE ment a háztól :)

 

Újabb tanúbizonyságát adták a tisztelt "szakemberek" a hozzáértésüknek, nem tudom, ki követte el ezt a trafót, és hogy gondolta egy 50 wattos fejbe... ( felül az , amivel jött a fej, beszerelve, ami bekerült )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van hangminta is, köszönet Rolandnak :

ÍME

 

És végezetül a karácsonyfa-mód :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makosamp.blog.hu/api/trackback/id/tr541652866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása