Mákosamp

Erősítők, meg midenféle

Friss topikok

  • Béla Laczkó: Szia! Lenne egy kérdésem: mikor a kimenőn mérni kellene a két oldal feszültségét ( azt az 1-3 volt... (2015.12.23. 17:02) A "misztkus" munkapontállítás.
  • draven666: üdv. gratula az új generációhoz:) lenyűgöző kívül-belül. kérdésem lenne hogy vállalsz rendelést? (2011.01.22. 14:24) A következő generáció
  • mackomester: Üdvözletem Kolléga Úr! :) Idekeveredtem valahogy a blogodra, le is vert a víz a dizájn-tól... Épp... (2010.08.09. 01:07) HatreD
  • Mákos: @bluevoodoo: lesz minden , csak legyek kész :D (2009.06.03. 15:06) Elmaradások

Linkblog

béjsz

2008.11.28. 00:40 | Mákos | Szólj hozzá!

az első, és ez idáig egyetlen basszus előfok egy kalsszikus ampeg  kapcsoláson alapuló cucc, két csővel ( a második cső egy dirkekt csatolású katódkövetős kimeneti fokozat).

első cucc , amit (számomra új, egyébként csöves berkekben ) hagyományosabb módon, epoxi-panelre építettem, ( az érvéghülyes tippet köszi, rebla ! :). a szokásos túlméretezett alkatrészek megmaradtak természetsen, olyan újdonságokkal körítve, mitn a tömör huzalozás, amit szilikoncsőbe bújtatott színes lakkszigetelt hizallal oldottam meg, így meg van az az előnye is, hogy BAROMI JÓL NÉZ KI :D

 

extra az eredti kapcsoláshoz képest az egyszerű középszbályzó ( a james eqban pluszban), két féle magas  ill. mély kiemelés az eredti ultra hi-lo kapcsolók mellé. elárulom, a katódokban kapcsolgatnak :)

 

 

bőgő=>preamp=>PC

 

A kinézet egy agymenés következménye, hamár úgyis tressmetál van :D 

zenében ugyanez

 

jameg beépített dibox, egy behringer bass-bdi 21, ami a tech 21 bass driver DI koppintása, és ami vicces, hogy tényleg jól szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://makosamp.blog.hu/api/trackback/id/tr44792414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása