Mákosamp

Erősítők, meg midenféle

Friss topikok

  • Béla Laczkó: Szia! Lenne egy kérdésem: mikor a kimenőn mérni kellene a két oldal feszültségét ( azt az 1-3 volt... (2015.12.23. 17:02) A "misztkus" munkapontállítás.
  • draven666: üdv. gratula az új generációhoz:) lenyűgöző kívül-belül. kérdésem lenne hogy vállalsz rendelést? (2011.01.22. 14:24) A következő generáció
  • mackomester: Üdvözletem Kolléga Úr! :) Idekeveredtem valahogy a blogodra, le is vert a víz a dizájn-tól... Épp... (2010.08.09. 01:07) HatreD
  • Mákos: @bluevoodoo: lesz minden , csak legyek kész :D (2009.06.03. 15:06) Elmaradások

Linkblog

HatreD

2010.01.06. 22:59 | Mákos | 1 komment

FRISSÍTÉS:

 

Tressmetál a hangszóróból

 

Folyékony fém a hangszóróból.

 

Rozsdás vér a hangszóróból.

 

Köszönet a lehetőségért a Noiselab stúdiónak.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Ünnepélyesen bejelentem, hogy elérkeztünk az első - kvázi - széria cuccig, üdvözöllek Benneteket a HatreD termékcsalád bemutatóján.

A névről csak annyit, hogy az elején még nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen, első ötlet a Stain volt (a 100 as fejre ránézve elég kézenfekvő:)), de aztán Róka külön kérésére HatreD lett a nyertes, köszönöm neki. Róka kománk Lacival (ex-JMP, alias JaMPi by Mákos) és Takival (bass előfok by Mákos) egyetemben az igen jeles, Archaic nevű tánczenekarban húzza a talp alá valót, akik gyorsan bekerültek a legkedvencebb kedvenc bandáim közé (nem csak a hegyaljás élmények hatására, arról esetleg majd mesélek :D). Tessék meghallgatni, csekdiszáut, csekdiszáut :

http://www.archaic.hu/

http://www.myspace.com/thearchaic

"This is hate, this is war, kill them all...." Mi lehet ennél metálabb ? True death of life !!! \m/

Szóval ő a 100as:

 

 

 

 

 

Mötálság van, az volt a cél,hogy úgy szóljon, mint ahogy kinéz. A dobozért köszönet Raulnak,  ( a fotóért madonak :) jó volt az alap, csak nem votl elég durva, így kapott a fronton a 3 cső egy kis sósavat, meg 2 éjszakaka száműzetést a kertbe (aztán 4 réteg lakkot, hogy ne fogjon :D)

2 csati, 2 eq, torzon szólókiemelés, semmi sallang. Kimenő sm102a hiperszil. Első saját tervezés, szerintem beadja egész jól :P A végfok 6l6. Vagy, ami tetszik.

 

És a kisöccse , a H50 : 

Bandi kérésére ( lásd : http://www.salvusmusic.hu ) feketébe öltözbe : 

És a másik ruhája :

 

Lehet szavazni, melyik áll neki jobban !

A lényeg ugyanaz, mint a 100-asnál, csak fele teljesítmény, EI96 kimenő ( m111 ), és van benne lúp. A szokásos, mixelhető, bypasselhető.

A doboz Zolika műve , újabban ő is blogol, csekdiszáut, csekdiszáut:

 

http://zsibbant.blog.hu/
 

A konstrukció itt is a szokásos, 3 milis G10 epoxi panel, most különböző méretű szegecsekkel, OD kondik nagyrészt, lúpban most MKT. ( a vérfolt feláras extra )

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makosamp.blog.hu/api/trackback/id/tr781652959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mackomester 2010.08.09. 01:07:00

Üdvözletem Kolléga Úr! :)

Idekeveredtem valahogy a blogodra, le is vert a víz a dizájn-tól... Épp csöves fej építésben vagyok, összetákoltam egyet 2xEL84-re, soldano superchargerrel, meg valami hevenyészett tone sztekkel. Nem rossz, de nem elég "szögletes", karcos, súlyos a hangja nekem... Úton van viszont egy újabb darab, KT88-akkal, és most az előfokon töröm a fejem... Hallgattam a HatreD hangmintáit és igen, ilyesmire gondolok:) Szabadna kérnem némi infót az előfokot illetően? Csak az szól a felvételen, vagy van plusz effekt is?

-Medve-
süti beállítások módosítása